Deo svake dobre i uspešne proslave jeste dobar zalogaj. Bilo da je dečiji rođendan ili krštenje, ukusno posluženje je neizostavan deo. „Poco Loco“ ketering je tu da se pobrine da vaši gosti budu oduševljeni raznovrsnim ukusima i uživaju u posluženju. Ispratiće svaki korak, od pripreme i profesionalnog aranžiranja, do isporuke hrane na vašu adresu koja će biti ukusna, sveža i na zahtev, servirana topla.

 

 

Mi vam donosimo nekoliko smernica koje su nas navele da angažujemo baš Poco Loco ketering:

Slušajte preporuke ljudi

 Nikakva plaćena reklama ne može zameniti dobru preporuku od nekoga koga poznajete i kome verujete. Isto važi i za odabir keteringa. Ukoliko vam je potreban ketering, treba da uzmete u obzir preporuke vaših rođaka i članova porodice, onima kojima verujete da imaju dobar ukus.Dakle, ukoliko je neko u koga imate poverenja imao sjajno iskustvo sa angažovanjem ketering servisa, trebali biste popričati sa tim restoranom.

Probajte njihovu hranu

Sjajna stvar kod naručivanja keteringa iz restorana je to što u svakom trenutku možete otići na ručak ili večeru i uveriti se u kvalitet i ukus hrane. Veliki plus je kada je restoran nadaleko poznat jer ste onda sigurni da je i ketering u skladu sa njihovim renomeom.

Razmislite za šta je ketering servis specijalizovan

 Postoje neki organizatori keteringa koji su specijalizovani za ugostiteljstvo na velikim manifestacijama – poseduju stručnost i opremu za profesionalno rukovanje preko stotinu gostiju. Međutim, postoje i drugi koji su se samo specijalizovani za male, intimne događaje poput koktela. Morate biti veoma obazrivi, i odabrati stručan tim, sa puno iskustva na obe relacije. Takođe, ukoliko ketering servis nudi i pravljenje torte za dečiji rođendan, mnogostruko ste olakšali sebi time što ćete završiti sve što je potrebno na jednom mestu.

Kreativnost

Bitno je da restoran ima hranu prilagođenu mališanima, koja je kreativna i zanimljiva, a pre svega ukusna i od kvalitetnih sastojaka.

Napravite listu usluga koje su vam potrebne 

Postoje neki restorani koji će samo dostaviti i pripremiti hranu koju ste naručili, dok će je drugi čak i postaviti za vas. Specijalizovani ketering servisi unapred znaju koliko je hrane potrebno na osnovu broja ljudi, tako da nemojte da brinete da li će biti ostataka hrane.

Pitajte za reference

Kada poverite  samo jednoj kompaniji da organizuje celokupnu hranu za događaj, neophodno je da se pobrinete da oni i održe svoju reč. Ne treba im samo na slepo verovati, već više tražiti reference. 

Obratite pažnju na svežinu hrane 

Ovo bi trebalo da predstavlja najveću brigu pre nego što zaposlite ketering servis. Postoji mnogo servisa koji pribegavaju smanjenju kvaliteta proizvoda kako bi se smanjili troškovi. Oni mogu koristiti jeftinije zamrznute proizvode, za razliku od svežeg povrća. Dakle, uvek insistirajte na korišćenju ketering servisa koji koristi svežu hranu.

 

 

Pored ukusne hrane, na raspolaganju vam stoji i ljubazno, profesionalno osoblje koje će se pobrinuti da svaki vaš gost bude uslužen na profesionalnom nivou. 

Detaljnije o njihovoj ponudi i cenama možete videti klikom na link ka njihovom sajt-u , a ukoliko Vam je potrebna usluga koje nema u ponudi kontaktirajte ih i putem Instagram stranice i potrudiće se da skroje ponudu/meni baš po vašoj meri.