O nama

Portal „Hrana za bebe“ je nastao sa jednim ciljem na umu – da inspiriše roditelje da hrane svoje bebe pravom hranom.

Želimo da inspirišemo roditelje da prave domaću hranu za bebe i pokažemo koliko je pravljenje domaće hrane za bebe lako, a zdravije, svežije i ukusnije od upotrebe kupovnih kašica za bebe u teglama.

Još jedan naš cilj je da pomognemo roditeljima da shvate da kupovna hrana za bebe nije superiorna i u neku ruku magična. Kompanije koje proizvode kupovnu hranu za bebe, ne rade ništa magično sa hranom koju pakuju u teglice. U stvari, oni kuvaju i obrađuju namirnice toliko da ta hrana na kraju ne zadrži sve svoje hranljive materije.

Jednom kada roditelji shvate da mogu da prave hranu za bebe na ekonomičniji i zdraviji način, oni će polako početi manje da se oslanjaju na prekomerno obrađenu, upakovanu hranu tokom rasta svoje dece.

Vlasništvo, Misija i Lokacija portala „Hrana za bebe“

Vlasništvo

Portal „Hrana za bebe“ je počeo sa radom 2017. godine i u vlasništvu je kompanije „Roda Ekspres“.

Lokacija

Lokacija predstavništva portala „Hrana za bebe“ je u Srbiji. Neki recepti, ideje i/ili preporuke za uvođenje namirnica variraju od zemlje do zemlje.

Misija portala „Hrana za bebe“

Pravljenje domaće hrane za bebe je jedna od najdivnijih stvari koje možete učiniti za svoju bebu. Kuvanje domaćih kašica oduzima manje vremena nego što možete da zamislite – maksimalno jedan sat nedeljno. Iskreno se nadamo da će vam ovaj sajt pomoći u kreiranju zdravih navika vaše bebe. Ovaj način pripreme kašica će doneti benefite kako bebama tako i roditeljima kroz iskustvo pravljenja sveže i domaće hrane za bebe.