Kada krenete da uvodite čvrstu hranu (i onda kada vaša beba može samostalno da sedi) stolica za hranjenje daje detetu sigurno mesto da eksperimentiše sa ukusima i teksturama. Takođe i vama olakšava da nadgledate obroke – kao i da kasnije počistite.

Cocoon hranilica dolazi u raznim, modernim bojama. Čvrsta je i laka za čišćenje. Dovoljno je izdržljiva za svakodnevnu upotrebu u narednih nekoliko godina. Možete je nagnuti nazad u ležeći položaj, tako da bebu možete staviti u nju već sa nekoliko meseci. Možete kuvati i spremati kuću, a beba će biti srećna što vas može videti. Stolicu za hranjenje ćete koristiti sve do detetove 2. ili 3. godine.

Inspirisan leptirom Cocoon™ se pretvara iz udobnog ležišta u stolicu za rano hranjenje sa jedinstvenim držačem za hranu i čašu. Oribel Cocoon ima mogućnost podešavanja visine i naklona ležišta, udobnu podlogu iz pene, držač poslužavnika na magnet i preklopni dizajn – najkompletnija stolica za hranjenje, koju ćete naći.

Šta je sve potrebno da stolica za hranjenje poseduje?

  • Moderna: Cocoon stolica za hranjenje zadovoljava sve potrebe i ukuse. Moderna je, kompaktna, optimalne veličine i ne zauzima mnogo prostora.
  • Svestrana:  Ergonomsko dizajniran da omogući bebi da se pridruži stolu za vreme porodičnih aktivnosti. Takodje je idealan za kratko dremanje.
  • Čvrstoća i bezbednost: Potrebna vam je stolica za hranjenje koja je čvrsta. Stabilnu hranilicu je teže prevrnuti. 
  • Sigurnosni pojas:   Prilagodljiv pojas sa 5 tačaka.  Ne može se otkopčati pod najmanjim pritiskom.
  • 3 ležeće pozicije:  Za veći komfor vašeg deteta u različitim fazama hranjenja.
  • Laka za čišćenje: Udobna za bebinu guzu, vodootporna podloga od pene koja se lako čisti. Hrana će pronaći svoj put u svaku pukotinu i prorez, te je važno odabrati stolicu za hranjenje čije se sedište, pojas i okvir lako peru.
  • Poslužavnik: Lako se kači, a kasnije se može skinuti kako bi se privukla ka stolu. Držač poslužavnika sa zadnje strane hranilice je na magnet., lako se odvaja i može da stane u mašinu za sudove i u sudoperu. Jedinstveno dizajniran držač za hranu i čašu omogućava nesmetan pristup bebi za lakše hranjenje
  • Preklopni dizajn: Stolicu je lako sklopiti i odložiti do sledećeg hranjenja. Ne zauzuma puno mesta, a možete je lako prebacivati iz prostorije u prostoriju zbog točkova koji olakšavaju pomeranje iz kuhinje do na primer trpezarije.
  • Prilagodljivost: Mogućnost podešavanja visine je od velikog značaja, kao i poslužavnik koji se prilagođava detetu koje raste. Svako podešavanje se sigurno zaključava.

I na kraju, ali ne i najmanje važna udobnost:

Nervozna beba kojoj je neudobno uopšte neće biti zainteresovana za vreme obroka. Mekana podloga koja se lako pere i dobro oblikovano sedište pomoći će bebi da joj bude udobno i da bude spremna za jelo i istraživanje.

Oribel je kombinacija dve reči: „Ori“ – Originalno i „bel“ – belle, što znači lepota. Brend je kreiran sa uverenjem da originalne ideje i estetika pripadaju zajedno. „Mi, u Oribelu, shvatamo da koliko god je roditeljstvo uzbudljivo, može da bude i zastrašujuće na trenutke. Naš cilj je, da kroz originalne i inovativne proizvode, nadjemo rešenja, da vaši roditeljski dani budu što ugodniji“.

Sve u svemu, Cocoon ™ je upravo ono što tvrde – kompletna stolica za hranjenje, a mi je preporučujemo je od prvog zalogaja.