Leto je zvanično stiglo, a zajedno sa njim i euforija pred odmore koju svake godine željno iščekujemo. Kako leto često prati beg iz grada na planinu, i ove godine suncem okupan Zlatibor čeka svoje posetioce da uživaju u novim letnjim avanturama!
Ukoliko ste već spremni da bukirate i provedete letnji odmor na planini, hotel Zlatibor Mona nudi mogućnost da uživate sa vašim najdražima u letnjim čarolijama uz, do 25% popusta i brojnim benfitima promotivne ponude “Leto u Moni”. Ova ponuda nudi boravak u hotelu Zlatibor Mona u periodu od 17. do 31.avgusta 2022 godine.

Uz promotivnu ponudu na bazi minimum 3 noćenja, očekuje vas niz pogodnosti za celu porodicu. Paket podrazumeva besplatno korišćenje bazena i fitness centra u okviru Wellness centra Inspirium, gde se možete opustiti u prijatnom i mirnom ambijentu nakon celodnevnih letnjih avantura i vožnje Gondolom.

Gostima su na raspolaganju unutrašnji bazen za rekreaciju sa temperaturom od 28 do 29 ‘C, kao i dva mala topla bazena sa temperaturama do 33 ‘C. Pored bazena, nalazi se prostor sa ležaljkama namenjen opuštanju, a novootvorena relax soba je moderni zen kutak namenjen potpunom odmoru svih gostiju hotela. Savršen izbor za sve one koji žele da se u potpunosti revitalizuju jeste mogućnost masaže pillinzima na prirodnoj bazi, kao i brojni drugi tretmani tela.


Pored wellness centra, svim gostima na raspolaganju su i drugi hotelski sadržaji namenjeni rekreaciji i razonodi. Za najmlađe goste, koji do desete godine borave gratis u hotelu, posebno je organizovana animacija u igraonici Monica kao omiljenoj dečijoj atrakciji tokom boravka na Zlatiboru.
Posebna pažnja poklonjena je uživanju u jedinstvenom gastronomskom iskustvu. Nacionalni restoran Perun daje mogućnost degustacije autentičnih lokalnih specijaliteta, dok Lada bar nudi širok spektar toplih i hladnih napitaka uz pažljivo kreiran Snack meni.


Kao destinacija koja je vremenom postala sinonim za idealan porodični odmor, Zlatibor uz novi izgled Kraljevog trga, jezera i otvaranje najduže panoramske gondole na svetu, pruža odmor uz puno novih sadržaja. Najmlađi posetioci imaju priliku da posete dečije parkove Dino i Avantura Park.

Kako bi se tokom trenutne epidemiološke situacije gosti osećali što prijatnije i sigurnije, zaposleni hotela Zlatibor Mona posebnu pažnju poklanjaju primeni preventivnih mera, što potvrđuje sertifikat Čisto i sigurno (Clean & Safe) koji je dodeljen ovom hotelu.

Uživajte u letnjim čarolijama na najlepšoj planini u hotelu Zlatibor Mona i ovog leta, iskoristite do 25% popusta i brojne druge pogodnosti prilikom rezervacije!
Više o paketu „Leto u Moni”, pogledajte na sajtu hotela www.monazlatibor.com.